Contact

Contact

Heeft u een algemene vraag over de My Comment of Beeld en Geluid? Neem dan contact op via mycomment@beeldengeluid.nl.

Heeft u een vraag over Mediawijzer.net? Neem dan contact op via info@mediawijzer.net.

» Ga voor meer informatie over de netwerkorganisatie Mediawijzer.net, blogartikelen van professionals, interessante evenementen en onderzoeken naar www.mediawijzer.net, platform voor mediawijsheid professionals.

» Kijk voor nieuws, beknopte dossiers en een overzicht van producten en diensten op het gebied van mediawijsheid op www.mediawijsheid.nl, de betrouwbare wegwijzer in veilig en slim gebruik van (digitale) media.

Over Mediawijzer.net

Mediawijzer.net organiseert samen met Beeld en Geluid voor de tweede keer het My Comment Festival. Mediawijzer.net is het Nederlands netwerk mediawijsheid dat in 2008 is opgericht op initiatief van de ministeries van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en Jeugd en Gezin.

Mediawijzer.net heeft tot doel om de mediawijsheid van kinderen van 0 tot 18 jaar te bevorderen. Tijdens My Comment ligt de focus op jongeren van 14 t/m 17 jaar en hun docenten. Met My Comment wil Mediawijzer.net en Beeld en Geluid hen activeren om met mediawijsheid in de klas aan de slag te gaan.

Zoals altijd spelen de netwerkpartners van het Mediawijzer.net een belangrijke rol in de campagne door het organiseren van activiteiten en door het gezamenlijk uitdragen van de campagneboodschap.

Bij het netwerk van Mediawijzer.net zijn meer dan 1000 organisaties, bedrijven en instellingen op gebied van mediawijsheid aangesloten. Deze netwerkpartners zijn werkzaam in de media, bieden voorlichting, lesmateriaal, workshops, handboeken, projecten of doen onderzoek naar mediawijsheid thema’s.

Mediawijzer.net wordt aangestuurd door vijf toonaangevende organisaties op het gebied van mediawijsheid: ECP | Platform voor Informatiesamenleving, Kennisnet, Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid, NPO en de Koninklijke Bibliotheek.

» Voor de pers

Initiatiefnemers